Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mezara konulduğunu görmek

Rüyada birinin mezara konulduğunu görmek

Rüyada birinin mezara konulduğunu görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin mezara konulduğunu gördüyseniz:

  • Aklen veya fiziken sizi geliştirecek işlerle ilgilenmeniz özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada birinin mezara konulduğunu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada konuşan mezar görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işarettir.

Rüyada ölüp mezara konulduğunu görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işarettir.

Rüyada mezara konulmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada mezara konulduğunu görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın konuştuğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuştuğunu görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla konuşmamak bol kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments