Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara konulduğunu görmek

Rüyada mezara konulduğunu görmek

Rüyada mezara konulduğunu görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada mezara konulduğunu gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada mezarın konuştuğunu görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada ölüp mezara konulduğunu görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşan mezar görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalettir.

Rüyada mezara konulduğunu görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara konulmak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin mezara konulduğunu görmek maddi gücünün artacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadınla konuştuğunu görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada konuşan bir köpek görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, dileklerin yerine geleceğine, ferahlık veren sözler duymaya işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments