Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüp mezara konulduğunu görmek

Rüyada ölüp mezara konulduğunu görmek

Rüyada ölüp mezara konulduğunu görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, evine haciz geleceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, müşterilerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada ölüp mezara konulduğunu gördüyseniz:

  • Tuhaf davranan kişilere yol göstermeye çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada ölüp mezara konulduğunu görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, geçim derdinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada birinin mezara konulduğunu görmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada konuşan mezar görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına yorulur.

Rüyada mezarın konuştuğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara konulmak zorluğa ve darlığa düşeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara konulduğunu görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, kadim dostlar edineceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Rüyada ölülerle konuştuğunu görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments