Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum yedirmek

Rüyada lokum yedirmek

Rüyada lokum yedirmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, gelirinin düşeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Rüyada lokum yedirmek gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni onularla ilgilenmelisiniz.

Rüyada lokum yedirmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada lokum yediğini görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin lokum yediğini görmek onlarla gönül birliği edeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına delalet eder.

Rüyada lokum yemek ve yedirmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada fındıklı lokum yediğini görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada birine lokum görmek helal ekmek yiyeceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Rüyada acı lokum yemek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine delalettir.

Rüyada rengarenk lokum görmek maddi çıkmazların biteceğine, makamının artacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments