Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kirli çamaşırlarını görmek

Rüyada birinin kirli çamaşırlarını görmek

Rüyada birinin kirli çamaşırlarını görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kazancın daha da artacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin kirli çamaşırlarını gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Rüyada birinin kirli çamaşır getirdiğini görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Rüyada kirli çamaşır vermek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalettir.

Rüyada başkasının kirli çamaşırlarını görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada iç çamaşırını kirli görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kirli çamaşır görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işarettir.

Rüyada kirli çamaşırları yıkamak geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada kirli çamaşırı makineye atmak işlerinin bir anda bozulacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kendi patronu olacağına işaret eder.

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments