Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kirli çamaşır görmek

Rüyada siyah kirli çamaşır görmek

Rüyada siyah kirli çamaşır görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, kendisini korumaya alacağına inanılır.

Rüyada siyah kirli çamaşır gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada siyah kirli çamaşır görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine alamet eder.

Rüyada kirli çamaşırları yıkamak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kirli çamaşır sermek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırı kirli görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kirli çamaşırını görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz kirli çamaşır görmek durgun giden işlerin açılacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada kirli beyaz çamaşır görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırını kirli görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, maddi yükünün artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments