Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kirli çamaşır getirdiğini görmek

Rüyada birinin kirli çamaşır getirdiğini görmek

Rüyada birinin kirli çamaşır getirdiğini görmek strese gireceğine, gergin olacağına, mutlu olunacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kirli çamaşır getirdiğini gördüyseniz:

  • Sonunda oldukça yaratıcı veya ticari anlamda değer taşıyan bir işi sonuçlandırabilirsiniz veya tekerleğin icadından beri yapmayı düşlediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz.

Rüyada birinin kirli çamaşır getirdiğini görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada kirli çamaşır giymek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalettir.

Rüyada kirli çamaşır suyu görmek ettiği zararları telafi edeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, üzüntünden sağlığından olacağına delalet eder.

Rüyada kirli kadın iç çamaşırı görmek insanlara olan güvenin artacağına, kariyer edineceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada kirli çamaşırı makineye atmak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye yorulmaktadır.

Rüyada banyoda kirli çamaşır görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kirli çamaşır görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, bununla yüceleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına yorulur.

Rüyada evde kirli çamaşır görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments