Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli çamaşırı makineye atmak

Rüyada kirli çamaşırı makineye atmak

Rüyada kirli çamaşırı makineye atmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet eder.

Rüyada kirli çamaşırı makineye atmak gördüyseniz:

  • Sadece akşam saatlerinde, abartılı duygular, aşırı hareketler nedeniyle ilişkilerde uyumsuzluklar söz konusu olabilir.

Rüyada kirli çamaşırı makineye atmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli çamaşırları makineye atmak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret etmektedir.

Rüyada makineye çamaşır atmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni çamaşır makinesi almak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada çamaşır makinesinin bozulduğunu görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hayatına bakacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır makinesi aldığını görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çamaşır makinesinin yandığını görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır makinesinde yıkamak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments