Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli çamaşır giymek

Rüyada kirli çamaşır giymek

Rüyada kirli çamaşır giymek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, hasret ve özlem gidereceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada kirli çamaşır giymek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler var, yanlış kararlar almamaya veya yanıltıcı kişilere inanmamaya çalışmalısınız.

Rüyada kirli çamaşır giymek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, kalp kırmayacağına delalet eder.

Rüyada kirli çamaşır vermek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada evde kirli çamaşır görmek verilen emeklerin heba olacağına, prestij kazanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşırı kirli görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli çamaşır sepeti görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli çamaşırları toplamak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet eder.

Rüyada kirli beyaz çamaşır görmek şansının kendinden yana olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kirli çamaşırları yıkamak itibarın ve makamın yükseleceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments