Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kendini asmasını görmek

Rüyada birinin kendini asmasını görmek

Rüyada birinin kendini asmasını görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, yüzünün de güleceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kendini asmasını gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Rüyada evin içinde asma ağacı görmek istediği noktalara ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada asma kabağı görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada üzüm asması dikmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada asma budamak saadete ereceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada asma çubuğu dikmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm asmaları görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil asma yaprağı görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kuru asma görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments