Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kendine ateş ettiğini görmek

Rüyada birinin kendine ateş ettiğini görmek

Rüyada birinin kendine ateş ettiğini görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada birinin kendine ateş ettiğini gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Rüyada kendini ateş edildiğini görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ateş ettiğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin tüfekle ateş ettiğini görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada ateş edilmesi görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, bir anda yükseleceğine delalet eder.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments