Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kemiklerini kırmak

Rüyada birinin kemiklerini kırmak

Rüyada birinin kemiklerini kırmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, daha güçlü hale geleceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kemiklerini kırmak gördüyseniz:

  • İşten ayrılabilir ya da önemli anlaşmazlıklara girebilirsiniz.

Rüyada birinin kemiklerini kırmak hayatın tadına varacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan kemiği kırmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada kemik kırmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işarettir.

Rüyada çiğ kemikli et görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada yılan kemiği görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kemik tarak görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş insan kemiği görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek rızkın ve kısmetin artacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments