Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbi görmek

Rüyada kalbi görmek

Rüyada kalbi görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, kariyer sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kalbi gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakalıklara veya agresif kişilere karşı gerekli tedbirleri alın.

Rüyada kalbinden vurulduğunu görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada kalbinin sıkıştığını görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalbinin kanadığını görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına işarettir.

Rüyada ölü kalbi görmek yeni hobiler edinileceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalbi ele almak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbinden kan geldiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kalbini sökmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada birini kalbinden bıçaklamak sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments