Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kakasını temizlemek

Rüyada birinin kakasını temizlemek

Rüyada birinin kakasını temizlemek malvarlığının artacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kakasını temizlemek gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada çocuğunun kakasını temizlemek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, işinde uzmanlaşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının kakasını temizlemek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaka yapmak ve temizlemek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bebek kakası temizlediğini görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaka yapıp temizlemek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalettir.

Rüyada birinin kakasını temizlemek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, malının artacağına inanılır.

Rüyada kakayı temizlemek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, yol yordam öğretileceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Rüyada kaka yapmak temizlemek işlerinin baltalanacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments