Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafada bit görmek

Rüyada kafada bit görmek

Rüyada kafada bit görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sağlığından olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafada bit gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Rüyada kafada bit temizlemek hastalıkların biteceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının kafasında bit görmek umutlarının biteceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada kafada bit ayıklamak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kafasından bit ayıklamak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının kafasında bit görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada biti kafada görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, daha zengin hale geleceğine işaret eder.

Rüyada çocuğun kafasında bit görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına alamet eder.

Rüyada kafada beyaz bit görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ona göre davranacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments