Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazasına sebep olmak

Rüyada trafik kazasına sebep olmak

Rüyada trafik kazasına sebep olmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada trafik kazasına sebep olmak gördüyseniz:

  • Umulmadık kanallardan maddi gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada trafik kazasına sebep olmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebepsiz yere ağlamak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, dileklerin yerine geleceğine, istenmeyen bir yolculuğa delalet etmektedir.

Rüyada kedi ölümüne sebep olmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, ekmeğinin de artacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının ölümüne sebep olmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada ölüme sebep olmak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin intiharına sebep olmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına yorulur.

Rüyada birinin ölmesine sebep olmak insanlarla bir araya geleceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada yangına sebep olmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments