Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüme sebep olmak

Rüyada ölüme sebep olmak

Rüyada ölüme sebep olmak sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, imkanlarının artacağına, istediği yola çıkacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüme sebep olmak gördüyseniz:

  • Amacı sizi etkilemek olan kişiler için çok fazla şey yapmamanızda veya gereğinden fazla verici olmamanızda fayda var.

Rüyada ölüme sebep olmak amaçlarına ulaşmaya, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yangına sebep olmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada sebepsiz ağlamak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, sinirlerinin yıpranacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Rüyada kavgaya sebep olmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin intiharına sebep olmak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işarettir.

Rüyada birinin ölümüne sebeb olmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ölümüne sebep olmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, hayır dualarına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ölümüne sebep olmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments