Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hayat kadını olduğunu görmek

Rüyada birinin hayat kadını olduğunu görmek

Rüyada birinin hayat kadını olduğunu görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, onların kıymetini bileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin hayat kadını olduğunu gördüyseniz:

  • Keşif niteliğindeki bir fikrin maddi getirileri olabilir.

Rüyada hayat kadını görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini hayat kadını olarak görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını hayat kadını olarak görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına alamet eder.

Rüyada hayat kadını olduğunu görmek insanların afiyet bulacağına, yükseleceğine, kişinin kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada kendini hayat kadını olarak görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin hayat kadını olduğunu görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayat kadını kurtarmak hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Rüyada kendini hayat kadını görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments