Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin havuza düştüğünü görmek

Rüyada birinin havuza düştüğünü görmek

Rüyada birinin havuza düştüğünü görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kırılan kalplerin barışacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine yorulur.

Rüyada birinin havuza düştüğünü gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada çocuğun havuza düştüğünü görmek borçların artacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalettir.

Rüyada birinin havuza düştüğünü görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, kurtuluşu bulacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun havuza düştüğünü görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonu havuza düşürmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine yorulur.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuza düştüğünü görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, şansının her zaman yaver gideceğine yorulur.

Rüyada havuzdan balık tutmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments