Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek mavi gözlü bebek görmek

Rüyada erkek mavi gözlü bebek görmek

Rüyada erkek mavi gözlü bebek görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek mavi gözlü bebek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek zenginliğe, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü sarışın bir erkek bebek görmek elde edilen nasibin artacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada gözleri mavi erkek bebek görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek sevmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulur.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek doğurmak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine işaret eder.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek doğurduğunu görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, dertlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bir erkek bebek görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments