Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm beklemek

Rüyada ölüm beklemek

Rüyada ölüm beklemek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüm beklemek gördüyseniz:

  • Daha önce gözünüze cazip görünmeyen bir öneri, bir davet ya da bir teklif gerçekte içinde fırsatlar barındırıyor olabilir.

Rüyada ölümü beklediğini görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüm saatini beklemek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölümünü beklediğini görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, zafer elde edileceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölüm haberi beklemek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüm beklemek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ölümü beklemek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına delalet eder.

Rüyada ölüm anını beklemek artık hayatının bir düzene gireceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi ölümünü beklemek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kötü sözler duyulacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments