Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ellerinin olmadığını görmek

Rüyada birinin ellerinin olmadığını görmek

Rüyada birinin ellerinin olmadığını görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada birinin ellerinin olmadığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir erkekten bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Rüyada birinin ellerinin olmadığını görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada birinin elinin olmadığını görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinin olmadığını görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına delalettir.

Rüyada elin olmadığını görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerinin olmadığını görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, daha rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, huzursuzluk yaşanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada ayakkabının olmadığını görmek kendini toparlayamayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments