Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinden kağıt para almak

Rüyada birinin elinden kağıt para almak

Rüyada birinin elinden kağıt para almak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elinden kağıt para almak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeli, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada birinin elinden kağıt para almak ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın elinden para almak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinden para almak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden para almak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinden para almak zorluklarının son bulacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinden para düşürmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, daha çok iş yapacağına işaret eder.

Rüyada birinin elinden para almak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para saymak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments