Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın elinden para almak

Rüyada babanın elinden para almak

Rüyada babanın elinden para almak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın elinden para almak gördüyseniz:

  • İşiniz, sağlığınız veya duygusal refahınızla ilgili konular ön planda olabilir.

Rüyada babanın elinden para almak psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine inanılır.

Rüyada babanın elinden su içmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinden para düşürmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işarettir.

Rüyada birinin elinden para almak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, zahmete düşeceğine delalet eder.

Rüyada ölünün elinden para almak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, aradığı aşkı bulacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işarettir.

Rüyada birinin elinden kağıt para almak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulur.

Rüyada başkasının elinden para almak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinden para almak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments