Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde bavul görmek

Rüyada başkasının elinde bavul görmek

Rüyada başkasının elinde bavul görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde bavul gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Rüyada birinin elinde bavul görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, evlat sahibi olunacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine işaret eder.

Rüyada ölünün elinde bavul görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde bavul görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine inanılır.

Rüyada başkasının elinde bavul görmek sağlığına kavuşacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıda bavul görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, türlü musibetlere uğrayacağına inanılır.

Rüyada bavulu alıp gitmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bavulla kaçmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada açık bavul görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments