Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dua ettiğini görmek

Rüyada birinin dua ettiğini görmek

Rüyada birinin dua ettiğini görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, inancından sapacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına inanılır.

Rüyada birinin dua ettiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada camide dua ettiğini görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının dua ettiğini görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ziyarette dua ettiğini görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işarettir.

Rüyada yağmur yağarken dua ettiğini görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dua ettiğini görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada imamın dua ettiğini görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına tabir olunur.

Rüyada kilisede dua ettiğini görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza rivayet eder.

Rüyada annenin dua ettiğini görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments