Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının dua ettiğini görmek

Rüyada bir başkasının dua ettiğini görmek

Rüyada bir başkasının dua ettiğini görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, modern insanlarla tanışılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına işarettir.

Rüyada bir başkasının dua ettiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.

Rüyada evliyanın dua ettiğini görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, itibarını geri kazanacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasının dua ettiğini görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada ettehiyyatü duası okumak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada dua etmesi gerektiğini görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, makamından olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kilisede dua ettiğini görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin senin için dua ettiğini görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, güzel haberler alacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının dua ettiğini görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada duanın kabul edildiğini görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments