Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin dua ettiğini görmek

Rüyada annenin dua ettiğini görmek

Rüyada annenin dua ettiğini görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, ticarete adım atacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada annenin dua ettiğini gördüyseniz:

  • Hangi ilişki ya da iş birlikleriniz faydalı hangileri değil karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada annenin dua ettiğini görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada annesinin dua ettiğini görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada imamın dua ettiğini görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada dua edilmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin dua ettiğini görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken dua ettiğini görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin dua ettiğini görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, güzel günler için çalışılacağına yorulur.

Rüyada birinin dua ettiğini görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments