Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma yemek istemek

Rüyada dondurma yemek istemek

Rüyada dondurma yemek istemek kısa süre içinde engelleneceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kimse ile tartışmayacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, çok güzel günler geçireceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dondurma yemek istemek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda başarı basamaklarını bir adım daha yukarı çıkabileceğiniz şekilde cesaretlendiriliyorsunuz, bunun gerekeni yapmaksa size düşüyor.

Rüyada dondurma yemek istemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dondurma istemek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada vanilyalı dondurma yemek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada dondurma almak yemek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine inanılır.

Rüyada dondurmalı pasta yemek depresyona gireceğine, daha bir sevileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına rivayet eder.

Rüyada acı dondurma yemek yapılan planların alt üst olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada limonlu dondurma yemek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kışın dondurma yemek başının ağrıyacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments