Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dişlerini sökmek

Rüyada birinin dişlerini sökmek

Rüyada birinin dişlerini sökmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin dişlerini sökmek gördüyseniz:

  • Ticari işlerinizi veya yaratıcı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz, harekete geçmeden önce iki kere düşünün.

Rüyada azı diş sökmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük diş sökmek mutlu günler yaşanacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına inanılır.

Rüyada birinin dişlerini sökmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada ağızdan diş sökmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada ön diş sökmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya işaret etmektedir.

Rüyada alt diş sökmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada dişlerini sökmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi dişlerini sökmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments