Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dişlerini sökmek

Rüyada kendi dişlerini sökmek

Rüyada kendi dişlerini sökmek çok büyük mutluluklar tadacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, mevki makam sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi dişlerini sökmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada dişlerini sökmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına inanılır.

Rüyada çürük diş sökmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada kendi dişlerini sökmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan diş sökmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerinin sökmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, bütçesinin küçüleceğine alamet eder.

Rüyada alt diş sökmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dişlerini sökmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine rivayet eder.

Rüyada diş sökmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments