Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan diş sökmek

Rüyada ağızdan diş sökmek

Rüyada ağızdan diş sökmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, işlerinin açılacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan diş sökmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir görüşmediğiniz uzak bir akrabanız uzun süreli bir ziyarette bulunabilir.

Rüyada ağızdan diş sökmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada ağızdan diş çıkarmak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine yorulur.

Rüyada ağızdan diş almak şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, büyük paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada diş sökmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, dinç kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada azı diş sökmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada alt diş sökmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ön diş sökmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalettir.

Rüyada kendi dişlerini sökmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments