Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktora diş çektirmek

Rüyada doktora diş çektirmek

Rüyada doktora diş çektirmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet eder.

Rüyada doktora diş çektirmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Rüyada doktora diş çektirmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulmaktadır.

Rüyada doktora diş temizletmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, yiyip içeceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına tabir olunur.

Rüyada doktora diş temizlemek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, umutlarının da tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş doktora gitmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayan doktora muayene olmak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulur.

Rüyada doktora gidip ilaç almak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, masa başı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada hasta olup doktora gitmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada doktora ilaç yazdırmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments