Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dantel ördüğünü görmek

Rüyada birinin dantel ördüğünü görmek

Rüyada birinin dantel ördüğünü görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, karın artacağına, sorunlarını unutacağına, hayatın düzene gireceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine inanılır.

Rüyada birinin dantel ördüğünü gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada başkasının dantel ördüğünü görmek giden birinin geri döneceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına delalet eder.

Rüyada beyaz dantel ördüğünü görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dantel ördüğünü görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin dantel ördüğünü görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına delalettir.

Rüyada beyaz dantel almak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına yorulur.

Rüyada dantelli gecelik görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, daha sonra işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz iple dantel görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına delalettir.

Rüyada beyaz dantel ipliği görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments