Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz dantel ipliği görmek

Rüyada beyaz dantel ipliği görmek

Rüyada beyaz dantel ipliği görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, rahat bir hayat sağlayacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kara kara düşüneceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel ipliği gördüyseniz:

  • Zor bir seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Rüyada beyaz dantel ipliği görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işarettir.

Rüyada beyaz iplikle dikiş dikmek çalışkan bir kişi olunacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz dikiş ipliği görmek işlerinin günden güne bozulacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz iplik yumağı görmek içinin huzurla dolacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz iplik görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine işarettir.

Rüyada beyaz yün iplik görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işarettir.

Rüyada beyaz iplik iğne görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments