Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına çorap giydirmek

Rüyada başkasına çorap giydirmek

Rüyada başkasına çorap giydirmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, her isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada başkasına çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Detaylara dikkat etmeniz durumunda gelirlerinizi arttırabilir, karlı alışverişler yapabilir veya imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada ince çorap giymek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe çorap giydirmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Rüyada kat kat çorap giymek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağa çorap giymek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dantelli çorap giymek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, köşeye sıkıştıracağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına inanılır.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada tek tek çorap giymek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğa çorap giydirmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, yeni işlere girileceğine, rahatının bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments