Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek

Rüyada birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek

Rüyada birinin çocuğunu düşürdüğünü görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin çocuğunu düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bir fikre sahip olmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada çocuğunu elinden düşürmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada çocuğun yere düştüğünü görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğun düştüğünü görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşen çocuğu tutmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine delalettir.

Rüyada düşen çocuğu kaldırmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun yere düştüğünü görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine yorulur.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments