Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısından ayrılmak

Rüyada karısından ayrılmak

Rüyada karısından ayrılmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, büyük özgüven kazanacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısından ayrılmak gördüyseniz:

  • Biraz düşünme fırsatı bulabilirseniz ilişkilerinizde yolunda gitmeyen noktayı bulup işleri yoluna koyabilirsiniz.

Rüyada ayrıldığı karısını görmek büyük sorunlar yaşayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada karısından ayrılmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi karısıyla evlenmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, bolluk içinde yaşamaya, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını karısıyla görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine inanılır.

Rüyada eski eşin yeni karısını görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısını doğururken görmek zorlukların giderileceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısını hasta görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada karısını başka adamla görmek geçmişini arkada bırakacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments