Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablasını kıskanmak

Rüyada ablasını kıskanmak

Rüyada ablasını kıskanmak ekmeğin kesileceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada ablasını kıskanmak gördüyseniz:

  • İşlerinizde detaycı olmalı, en ufak ayrıntıyı kaçırmamalısınız.

Rüyada ablasını kıskanmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ne yöne gideceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını kıskanmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, sevindirici şeyler duymaya, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yeni işler peşinde koşulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı kıskanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yardımda bulunacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eşini kıskandırmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına işarettir.

Rüyada sevdiği insanı kıskanmak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşini kıskanmak insanlara her türlü yardımı yapacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, hem işinde başarılı olacağına yorulur.

Rüyada kocanı kıskanmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments