Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin başını kapattığını görmek

Rüyada başka birinin başını kapattığını görmek

Rüyada başka birinin başını kapattığını görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin başını kapattığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada başka birinin başını kapattığını görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada başını kapatmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin başını kapattığını görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, mevki kazanacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada baş kapatmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada başını kapattığını görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine yorulur.

Rüyada başını kapatıp açmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kariyer planının altüst olacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kabeyi başka yerde görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabre su dökmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments