Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başından bit almak

Rüyada başından bit almak

Rüyada başından bit almak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başından bit almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada birinin başında bit öldürmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin başından bit toplamak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, içinin rahatlayacağına, işsiz ise işe gireceğine alamet eder.

Rüyada başından bit görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada başından bit öldürmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, hem de para kaybettireceğine rivayet eder.

Rüyada baş biti görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine rivayet eder.

Rüyada başda bit görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başından bit ayıklamak gelir kaybedeceğine, keder yaşayacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun başında bit görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, duyguların karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments