Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin altını temizlemek

Rüyada birinin altını temizlemek

Rüyada birinin altını temizlemek kendisine uğur getireceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birinin altını temizlemek gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işvereniniz size karşı anlayışsız tutumlara girebilir.

Rüyada birinin altını temizlemek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yaşlının altını temizlemek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin altını temizlemek aile hayatında huzuru yakalayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebeğin altını temizlemek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin altını temizlemek borcunu ödeyeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının altını temizlemek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada altına yapmak ve temizlemek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments