Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ağzında kan görmek

Rüyada birinin ağzında kan görmek

Rüyada birinin ağzında kan görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, işinin en iyisi olacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada birinin ağzında kan gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Rüyada kan ağlayan birini görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, ün yapmayı başaracağına, hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin ağzında kan görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzının kan dolduğunu görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına alamet eder.

Rüyada ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek işlerinde berekete kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından kan tükürmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, kazancının günden güne arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından kan gelmesini görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, geçim derdinin sona ereceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ağzından kan geldiğini görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalettir.

Rüyada bebeğin ağzından kan geldiğini görmek yanlış anlaşılacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments