Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek

Rüyada ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek

Rüyada ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, işlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından ve burnundan kan geldiğini gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk, seyahat ya da sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman eğlenceli olabilir.

Rüyada ağzından burnundan kan gelmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından burnundan kan geldiğini görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, düşmanından kurtulmaya, işlerin bir anda azalacağına işarettir.

Rüyada ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnundan kan geldiğini görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, memur ise terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının burnundan kan geldiğini görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ağzımdan kan geldiğini görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Rüyada ağzından kan gelmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments