Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan ağlayan birini görmek

Rüyada kan ağlayan birini görmek

Rüyada kan ağlayan birini görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan ağlayan birini gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada ağzından kan aktığını görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, işlerin toparlanacağına işaret eder.

Rüyada ağzından kan gelmesini görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzının kan dolduğunu görmek rakiplerine karşı fark atacağına, büyüleyeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından kan gelmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, pek az kazanç getireceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından kan tükürmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada ağzından kan görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret eder.

Rüyada ağzından burnundan kan geldiğini görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments