Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından kan gelmesini görmek

Rüyada ağzından kan gelmesini görmek

Rüyada ağzından kan gelmesini görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, malını ve canını emniyete alacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, yapacağı planların altüst olacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada ağzından kan gelmesini gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Rüyada ağzından kan akmak ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine yorulur.

Rüyada bebeğin ağzından kan geldiğini görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, gam ve keder çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada ağzından kan gelmesi görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından kan kusmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ağzından kan geldiğini görmek dertlerinin dermanını bulacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzı kan dolmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına rivayet eder.

Rüyada ağzından kan gelmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, keder yaşayacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından burnundan kan geldiğini görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments