Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin ağzında kan görmek

Rüyada köpeğin ağzında kan görmek

Rüyada köpeğin ağzında kan görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, işlerin kara geçeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin ağzında kan gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni dikkatle takip etmenizde fayda var.

Rüyada köpeğin ağzında kan görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalettir.

Rüyada ağzımdan kan geldiğini görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ağzında kan görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulur.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada ağzından kan akmak kısmetli bir kişi olunacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından kan tükürmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, işe başlanacağına delalet eder.

Rüyada ağzından burnundan kan geldiğini görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından kan aktığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments