Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı uyurken görmek

Rüyada babayı uyurken görmek

Rüyada babayı uyurken görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı uyurken gördüyseniz:

  • Sormak istediğiniz şeyler varsa çekinmeden sormalısınız.

Rüyada ölmüş babayı uyurken görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına inanılır.

Rüyada ölen babasını uyurken görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine tabir olunur.

Rüyada babanı uyurken görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasını uyurken görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, özel hayatının renkleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne babayı uyurken görmek aile işlerinin başına geçeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına delalet eder.

Rüyada ölen babayı uyurken görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada babasını uyurken görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babayı uyurken görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, dertlerine derman bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments