Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayla yanmak

Rüyada sigarayla yanmak

Rüyada sigarayla yanmak işsizlerin iş sahibi olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, güzel bir döneme girileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigarayla yanmak gördüyseniz:

  • Kısa bir süre içerisinde maddi gelirlerinizi olumlu etkileyebilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada sigaradan yanmak sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigarayla yanmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada işyeri yanmak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına tabir olunur.

Rüyada bacakları yanmak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalettir.

Rüyada ağzı yanmak maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada elbisesi yanmak onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada benzinle yanmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hayatının adeta cennete döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından yanmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, kendini bunu başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments