Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini umreye giderken görmek

Rüyada birini umreye giderken görmek

Rüyada birini umreye giderken görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, olmayacak hayallere kapılacağına inanılır.

Rüyada birini umreye giderken gördüyseniz:

  • Doğru dürüst bilgi sahibi olmamanız durumunda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada birini umreye giderken görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada umreye giderken görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını umreye giderken görmek durumun değişmesine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendini ümreye giderken görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine inanılır.

Rüyada kendini düğüne giderken görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, ayıplı yolara sapacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacca giderken ölmek adının yayılacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, işlerindeki bereketin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birini hacca giderken görmek isteklerinin yerine geleceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına inanılır.

Rüyada kabeye giderken görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments